×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 467
+
Kunder

Kunder

Våra kunder är våra ambassadörer

Att överträffa kundförväntningar är en ständig utmaning för oss på Designtrappan, många av våra kunder kommer via rekommendationer. Det är genom att erbjuda god kundvård, snygga och funktionella trappor som vi kan fortsätta utvecklas, med en ständig målsättning att vara det främsta företaget inom området specialtrappor.

Vi samarbetar med de främsta

Designtrappan jobbar i nära samarbete med arkitekter, byggföretag och underkonsulter. Vi har haft äran att jobba med några av landets främsta arkitekter Wingårdhs, Bach Arkiteter, BAU, Triquieros Architecture och ledande byggföretag som Peab, Besqab, Skanska, Nils Skoglunds, Folkhem mfl.

Spännande projekt

Vi har haft nöjet att jobba med flera prestigekunder. Företagen Advokatbyrån Vinge, Ejendals och EF Education har alla valt oss som leverantör för sina interntrappor. Vi har även utfört statliga projekt i samarbete med Statens Fastighetsverk, projekt med konsultföretag som MUM projektledning.

Våra trappor finns även i privata hem. Designtrappan har installerat flertalet exklusiva trappor hos några av näringslivets toppar, men även hos helt vanliga privatpersoner som väljer att prioritera design. Vår kundportfölj är lika varierande som vårt sortiment, vi har ingen standard utan alla projekt är unika.