+
NCC- Örgryte Torp

NCC- Örgryte Torp

Örgryte Torp

Kund:Bonava (f.d NCC BO)
Byggherre: NCC Construction AB
Byggplats: Örgryte torp, Göteborg
Arkitekt: KUB Arkitekter
Leverans:2016

Bakgrund:        

Designtrappan Nordic AB har fått förtroendet av NCC Construction AB i Göteborg att leverera 32 st designtrappor i stål/ek till 24 radhus som byggs i Örgryte Torp i Göteborg under 2016.

Uppdragsbeskrivning:

Designtrappan fick förfrågan via KUB arkitekter i Göteborg om vi var intresserade av att vara med och rita och lämna offert på ståltrappor till ett radhusprojekt med 24 radhus, både två och tre våningar höga i Örgryte. Arbetet började med att projektera och rita trapporna tillsammans med arkitektbyrån för att därefter presentera för beställaren. Därefter gjordes vissa korrigeringar enligt beställarens önskemål.

Arbetet började med att projektera och rita trapporna tillsammans med arkitektbyrån för att därefter presenteras för beställare. Därefter gjordes vissa korrigeringar enligt beställarens önskemål.

Utmärkande för projektet: 

Det som varit speciellt med detta projekt är att beställaren har önskat att trapporna skall vara en del av designen och inredningen samtidigt som de fått en central placering mitt i husen. 

Dessutom har installationen och uppbyggnaden av trapporna skett på plats i samverkan med övriga entreprenörer. Detta har krävt ”rätt inställning” och en hel del logistik och samordning med byggentreprenören.