Startsida

Towels

Towels

showers

showers

Jacuzzis

Jacuzzis

Pools

Pools

Lounge Area

Lounge Area

Stream room

Stream room

Boxing Arena

Boxing Arena

Saunas

Saunas

OM DESIGNTRAPPAN EXKLUSIVA TRAPPOR OCH RÄCKEN

Designtrappan är ett svensk hantverksföretag specialiserade på vancerade trapplösningar. Kompromisslös estetik och avancerade konstruktionslösningar ger unika trappor. I vår portfolio finns genomförda prestigeuppdrag för bland andra Advokatbyrån Vinge, Ejendals, EF Education med flera.


DESIGNTRAPPAN – SPECIALIST PÅ AVANCERADE TRAPPLÖSNINGAR
Vår verksamhet består av projektering samt tillverkning av avancerade trapplösningar och andra specialprojekt. Designtrappan tar ett helhetsansvar som sträcker sig över hela byggprocessen från måttagning, projektering, 2d,
3d ritningar till tillverkning, transport och slutligen installation. Våra referensprojekt är presenterade under rubriken projekt som finns på menyn på högersidan.


DET ÄR DETALJERNA SOM SKILJER EN TRAPPA FRÅN MÄNGDEN
Det är detaljerna som skiljer oss från de flesta andra trappleverantörer. Vi strävar alltid efter konstruktionslösningar som skapar luftigt intryck och jobbar helst med frihängande konstruktioner som fästes endas mot bjälklagskant och mot golvet helt utan stag som förstör estetiken. Vi jobbar gärna med avancerade detaljer som integrerade handledare, svängda konstruktioner. Våra trappor är inte bara vackra utan även mycket stabila och säkra.


TRAPPOR SOM ÄR SPECIALANPASSADE EFTER PROJEKTET
Designtrappan jobbar efter devisen att bygga trappan efter objektet och inte objektet efter trappan. I många fall finns befintliga rördragningar som hindrar att en större öppning görs, väggar som är bärande, ja listan på försvårande omständigheter kan göras lång. Med hjälp av bra projektering och verklighetstrogna 3d bilder visualiserar vi det bästa alternativet för varje projekt. Allt är alltid kundanpassat då vår och våra kunders strävan alltid är en optimal trapplösning samt att våra trappor skiljer sig från mängden.